Book i Naturen

Shelterplads

Nysø Shelterplads og bålhus
Sdr. Plantage, Varde

OBS: Har du foretaget en booking i perioden fra den 25-28 maj og fået bookingnr: 7d0, så er din booking ved en fejl ikke registreret. Du bedes booke igen.

Kun 3,5 kilometer fra Varde centrum, finder du Søndre Plantage. De første træer blev plantet i 1865 og i dag er plantagen mere end 350 hektar stor. Søndre Plantage byder på fred og ro på de afmærkede skovstier, men du kan også prøve kræfter med terrænet på mountainbikesporene eller møde ligesindede hundevenner i hundeskoven. Er du mere til bølgen blå kan du tage en dukkert i Nysø, hvor der også er anlagt sandstrand.

Det er også ved Nysø at du finder Nysø Shelterplads. De tre sheltere, Mælkehatten, Støvbolden og Kantarellen ligger samlet i en lille lysning, men du kan booke dem enkeltvis. I samme område finder du også bålhuset Karl Johan, borde/bænkesæt, legeplads, vand og toilet.

lørdag 19 okt 2019 10:30

Vælg i kalendren hvilken dato du ankommer. Vælg derefter den shelter eller hytte du vil reservere. Du kan vælge flere i samme reservation.
Når skemaet er udfyldt - tryk på reserver knappen og du får tilsendt en bekræftelse med dit reservationsnummer på email.

Du har rådighed over det bookede fra kl. 12 på ankomstdagen til kl. 12 næste dag.

Vælg dato i kalenderen nedenfor

Vælg hvad du vil reservere ovenfor

Vælg brugsperiode for bålhytten

Vi passer på dine data og giver dem ikke videre. Vi sletter dem automatisk 30 dage efter din reservationsdato.